AMPS kursus

Valgfagets titel:
AMPS (Assessment of Motor and Process Skills) kursus / AMPS course

ECTS-point:
4 uger svarende til 6 2/3 ECTS-point

Valgfaget afholdes på:
Ergoterapeutuddannelsen
University College Lillebælt
Niels Bohrs Allé 1
5230 Odense M

AMPS kurset foregår i uge 10 i foråret 2017.

Uge 8 og uge 9 er for Modul 13 studerendes forberedelse til kurset, dette vil være beskrevet  i kurset og uge 11 er afsat til opstart på kalibreringsfasen.

Valgfagsansvarlig uddannelse:
Ergoterapeutuddannelsen – kontaktperson: lektor Anne Karin Petersen ankp@ucl.dk

Kriterier for optagelse:
Valgfaget afholdes KUN for ergoterapeutstuderende, der har bestået alle moduler op til modul 13 og indbetalt kursusafgiften.

Valgfagets tema/profil:
Assessment of Motor and Process Skills (AMPS) er et anerkendt og videnskabeligt testet undersøgelsesredskab som er meget anvendt af ergoterapeuter i praksis inden for mange forskellige specialeområder.

Kurset er således eftertragtet af ergoterapeuter i praksis, og kan nu tilbydes på Ergoterapeutuddannelsen i Odense i samarbejde med AMPS Danmark.

I får som studerende mulighed for, at blive kalibreret og I vil dermed kunne anvende undersøgelsesredskabet i praksis. Det betyder bl.a. at I vil kunne bidrage til kvalitetsudvikling og dokumentation af den ergoterapeutiske praksis. Vi mener, fra uddannelsens side, at AMPS kurset vil give jer nogle særlige kompetencer, som vil stille jer godt i forhold til jeres fremtidige virke som ergoterapeuter. Med sin aktivitetsbaserede tilgang passer AMPS desuden godt ind i den øvrige del af Ergoterapeutuddannelsen i Odense.

Der udstedes fra Ergoterapeutuddannelsen bevis på deltagelse i AMPS-kurset og efter kalibrering modtager kursusdeltageren bevis på kalibreringen fra Center for Innovative OT Solution. Yderligere information om AMPS kan findes på www.amps-danmark.dk

Læringsudbytte: 

  • Kalibreret til Assessment of Motor and Process Skills (AMPS) som er et anerkendt og videnskabeligt testet undersøgelsesredskab i ergoterapi.
  • Bidrage til kvalitetsudvikling og dokumentation af den ergoterapeutiske praksis.

Indhold: 

  • Ugerne 8 og 9 er til opsamling og forberedelse, så man er klar til at påbegynde AMPS kurset i uge 10.
  • Uge 10 er det egentlige AMPS kursus som er et meget struktureret kursus, hvor man gennemgår og afprøver elementerne i AMPS. Se eksempel på kursus forløb: http://www.amps-danmark.dk/files/4232/upload/Program%20februar%202016.pdf
  • Uge 11 er til påbegyndelse af AMPS undersøgelse af de 10 personer, så man kan sende ind til kalibrering indenfor de 3 mdr. der er til dette.
  • AMPS volume 1 er den manual, som indeholder alt det teoretiske materiale, som vil blive gennemgår på kurset.
  • Forudsætningen for, at blive kalibrerede testere er, at I er til stede under hele kurset og gennemfører samtlige kalibreringscases på kurset.

Litteratur: 

  • Kursusmaterialet består at en manual der er med i kursusafgiften og som bestilles af kursusarrangørerne i USA.
  • Prisen er kr. 3.000,- som dækker manualer, software og dataanalyse.
  • Den resterende del af materialeudgiften (som udgør kr. 3.350,- + 25 % moms) samt øvrige udgifter til underviserhonorar mv. dækkes af Ergoterapeutuddannelsen i Odense.

Deltagerantal:
Der optages max 35 studerende og studerende fra Ergoterapeutuddannelsen i Odense har fortrin, øvrige studerende vil blive skrevet på en venteliste og blive optaget efter denne.
Er der mindre end 20 studerende tilmeldt, vil kurset ikke blive afholdt.

Undervisere:
Uddannede AMPS instruktører fra AMPS Danmark.

Tilmeldingsskema:
Indsend dit navn, hold og studienummer til Anne Karin Petersen, ankp@ucl.dk. Herefter vil du modtage en faktura, når denne er betalt, er du tilmeldt kurset.

Hvis du har spørgsmål vedr. AMPS kurset, kan du henvende dig til uddannelseschef Jette Rasmussen jera@ucl.dk eller lektor Anne Karin Petersen ankp@ucl.dk

Periode for afvikling af valgfaget:
Valgfaget afvikles i uge 10 – 11 / 2017 samt forberedelse i uge 8 – 9 / 2017

Tilmeld dig her

Aktivitetsnummer3310713114
Dato og tidUge 8 - 11 (20. februar - 17. marts)
StedErgoterapeutuddannelsen
University College Lillebælt
Niels Bohrs Allé 1
5230 Odense M
Varighed4 uger - 6 2/3 ECTS-point
PrisKr. 3.000,-
TilmeldingsfristTilmelding foregår i uge 47 + 48
TilmeldingHUSK; at du skal tilmelde dig fag svarende til 10 ECTS-point og svarende til alle 6 uger